П`ятниця, 19.04.2024, 23:12
Головна | RSS

Форма входа

Пошук

Календар

«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Службова пошта

Логін:
Пароль:

(що це)

Партнери

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостів: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів новин
Шановні клієнти ПП "Західні навігаційні системи"
та користувачі сайту http://www.zns-gps.if.ua


у зв'язку з тимчасовим припиненням діяльності нашого підприємства, всі роботи та послуги передаються до Приватного підприємства "Меліве".
Директор   Р.Б. Бойко
Категорія: Регіон | Переглядів: 1809 | Додав: melive | Дата: 22.09.2007

Незважаючи на те, що купівля - продаж землі сільськогосподарського призначення в Україні заборонена на законодавчому рівні, її щорічний тіньовий оборот незалежні експерти оцінюють в 50-60 млн. доларів. Схоже, що продовження мораторію на операції з землею лише спонукають до реалізації різноманітних сумнівних схем її придбання. Як правило, в основі таких схем - недосконалість вітчизняного земельного законодавства.

Голова Державного агентства земельних ресурсів України Ігор Яцук каже, що з економічної точки зору мораторій на землю є шкідливим. Адже насправді він не стримує операцій з купівлі-продажу сільськогосподарської землі, а лише ставить їх поза законом, сприяючи розширенню тіньового ринку землю та розвитку корупції. Чимало селян, особливо самотніх і похилого віку, хотіли б продати земельні паї, що належать їм. Оскільки легального ринку землі в Україні немає, то спритні ділки в обхід закону за відносно незначні кошти прагнуть скупити селянські земельні паї. Звісно, від таких тінь ... Читати далі »

Категорія: Різне | Переглядів: 3908 | Додав: hakkim | Дата: 01.08.2007

Нещодавні події на земельному фронті (одностайне подовження мораторію на продаж землі та подолання вето президента) — яскраве свідчення того, що ніякої цивілізованої земельної реформи в Україні не передбачається, як не було її багато років. Складається враження, що наша держава приречена на азіатські земельні відносини, які, раз виникнувши, з часом стають лише міцнішими, а будь-яка чергова спроба змінити їх, як завжди, завершується тим самим — відновленням і зміцненням азіатського способу землекористування, посиленням монополії представників можновладців на владу та землю.

Усе, що ми нині спостерігаємо щодо землі, не є ефективною земельною реформою. Це — процес формування вузького кола земельних власників-магнатів, які вже експлуатують по 70—100 тис. гектарів орної землі і збираються мати її у своїй власності. І роблять це під прикриттям нібито демократичних земельних перетворень на основі нових земельних кодексів, указів президента, сертифікацій та паювання земель, орен ... Читати далі »
Категорія: Різне | Переглядів: 2708 | Додав: melive | Дата: 08.07.2007

Технологія RED-tech (REvolutionary Digital processing technology - революційна технологія цифрової обробки) була розроблена компанією Sokkia для виконання безвідбивачевих вимірювань.

В основі технології RED-tech покладено фазовий метод (метод визначення відстані до цілі по зміщенню фази відображуваного сигналу). Цей метод використовують лише компанії Sokkia і Leica, на відміну від інших виробників, які використовують часовий метод (метод вимірювання відстані до цілі по часу затримки відображуваного сигналу).

Технологія RED-tech II являє собою удосконалену версію технології RED-tech, яка суттєво покращує характеристики віддалемірів. Починаючи з листопада 2005 року всі безвідбивачеві тахеометри Sokkia оснащуються віддалемірами, виконаними згідно нової технології.

В якості носія сигналу в нових тахеометрах Sokkia використовується вузький лазерний промінь видимого спектру (635-690 нм) ... Читати далі »

Категорія: Різне | Переглядів: 3015 | Додав: melive | Дата: 22.05.2007

На рынке уже есть цифровые камеры со встроенными GPS приемниками, которые позволяют дополнять фотографии информацией с координатами места съемки. В новом устройстве "Hatchback GD06" реализован обратный подход – это полноценный GPS приемник со встроенной цифровой камерой. Новинка используется навигационную программу "TurboDog" с картографическими данными "TeleAtlas" и поддерживает прием TMC-сообщений с информацией о дорожном движении. Встроенный МР3 позволяет проигрывать музыкальные файлы со съемной SD-карточки.

Информация о новом устройстве появилась на сайте FCC (Федеральной Комиссии по Связи), где публикуются данные обо всех сертифицированных устройствах до начали их продаж на территории Америки.

GPS portal

Категорія: Різне | Переглядів: 1561 | Додав: melive | Дата: 07.05.2007

« 1 2 ... 8 9 10 11 »