Четвер, 28.03.2024, 21:14
Головна | RSS

Форма входа

Пошук

Календар

«  Січень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Службова пошта

Логін:
Пароль:

(що це)

Партнери

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостів: 1
Користувачів: 0
Головна » 2009 » Січень » 2 » Привітання з Новим 2009 роком
15:50
Привітання з Новим 2009 роком

Шановні працівники землевпорядної галузі України!

null

Відходить у минуле 2008–й. Традиційно в цей час підсумовують досягнуте, накреслюють плани на майбутнє.

Цей рік був нелегким для землевпорядної сфери. Попри складну ситуацію, що склалася в державі, далася взнаки чергова реорганізація всієї системи. Та працівники землевпорядної служби наполегливо продовжували свою відповідальну справу, відстоюючи інтереси держави, виконуючи намічене, шукаючи шляхи подолання проблем і започатковуючи нові сторінки у розвитку земельних відносин в Україні.

Сьогодні, на порозі Нового року, ми можемо з впевненістю твердити: 2008-й ввійде в історію як рік завершення видачі державних актів на право власності на земельну ділянку взамін сертифікатів. Усі громадяни, які бажали це зробити, отримали акти.

У нас є підстави констатувати, що упродовж року в Держкомземі тривала напружена законотворча робота, ми докладаємо всіх зусиль, щоб нарешті якнайшвидше розв’язати проблему законодавчого врегулювання аукціонної діяльності та багато інших нагальних на сьогодні у земельній галузі питань.

У здійсненні земельних перетворень, реалізації визначених пріоритетних напрямів діяльності є певні зрушення, але є й недоліки, які доведеться виправляти у нелегкому, передусім через економічну кризу у світі й країні, 2009 році.

Тож серед наших першочергових завдань: активно вдосконалювати законодавчу базу, впроваджувати визначені чинним законодавством засади регулювання земельних відносин, інноваційні заходи розвитку агропромислової галузі, удосконалювати систему управління земельними ресурсами та економікою землекористування.

Переконаний, спільними зусиллями, працюючи єдиною командою, нам вдасться сформувати повноцінний сучасний ринок земель, продовжити розпочату роботу по створенню автоматизованої системи державного земельного кадастру, проведенню інвентаризації та грошової оцінки земель, розмежуванню земель державної та комунальної власності, встановленню меж населених пунктів, розпочати роботу по зонуванню земель. Завдяки цьому ми зможемо перейти на якісно новий рівень державного планування та управління земельними ресурсами, землеустрою, моніторингу земель, державного контролю за використанням та охороною земель.

Упевнений, ваш досвід, знання, уміння, принциповість стануть запорукою ефективної реалізації державної політики у сфері земельних відносин. А вирішення цих основних завдань сприятиме ринковим економічним перетворенням, підвищенню добробуту нашого народу, зміцненню Української держави.

Тож сердечно вітаю вас, шановні землевпорядники, з Новим 2009 роком та Різдвом Христовим! Бажаю вам і вашим сім’ям міцного здоров’я, любові, тепла, родинного затишку, успіхів та оптимізму!



Голова Держкомзему                                                             Олег КУЛІНІЧ


Державний комітет України із земельних ресурсів

Категорія: Різне | Переглядів: 1927 | Додав: melive | Рейтинг: 0.0/0